Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Μακριά από τις κάρτες και τα ΑΤΜ! Καλύτερα απένταροι αλλά Ορθόδοξοι!

ΣΟΚ προκαλεί το Νεοταξικό σχέδιο των σατανιστών που έχει θέσει σε εφαρμογή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ !


Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιβολή των capital control είχαν ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό να ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ όσους δεν είχαν ηλεκτρονική κάρτα με το σφράγισμα του αντιχρίστου να οδηγηθούν στην απόκτηση της μολύνοντας το βάπτισμα τους ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί!


Οι τελευταίοι που σθεναρά αντιστέκονταν στο σφράγισμα δυστυχώς ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να αρνηθούν την Πίστη τους για ένα 60άρι από το ΑΤΜ.
Ποιος θα το έλεγε ότι ο Ορθόδοξος Χριστιανός θα καθόταν επί ώρες στην ουρά για να σφραγιστεί έναντι 60 ευρώ! Από χρόνια οι Ιερείς και οι Μοναχοί είχαν προφητέψει ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ να σφραγιστούμε αλλά ο αντίχριστος μας αιφνιδίασε!


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επίσημη Εκκλησία είχε πληροφορηθεί εξ αρχής την σκοπιμότητα της νεοταξικής κυβέρνησης και είχε δώσει προφορικά εντολές σε όλους τους Ιερείς (σε έναν-έναν τηλεφωνικά) να μην στηθούν στις ουρές έξω από τράπεζες, πράγμα που παρατηρήθηκε και σχολιάστηκε εντόνως σε σελίδες του διαδικτύου.

Ωστόσο, εντολές "άνωθεν" απαίτησαν να μην δοθούν δημόσια οδηγίες προς τον Χριστεπώνυμο λαό με σκοπό αυτό να γίνει στην συνέχεια με διάγγελμα του Αρχιεπισκόπου την "υστάτη ώρα".

Παρόλα αυτά μονές του Αγίου Όρους ετοιμάζονται να αντιδράσουν σθεναρά, με αγρυπνίες κατά τις οποίες θα καούν συμβολικά οι πιστωτικές κάρτες των πιστών και τους καλούν να τις παραδώσουν μαζί με τους κωδικούς αριθμούς ΡΙΝ στις κατά τόπους αρμόδιες μονές και μετόχια...



2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΟΥΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΡΤΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!!!!!!!!!!
    ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτρέπει ο Άγιος Θεός να γίνουν όσα αυτός θέλει για να ενισχύσει την πίστη μας.Με προσευχή και μετάνοια δε θα μας εγκαταλείψει και στα πρόθυρα της καταστροφής θα μας σώσει. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η φόρμα σχολίων έχει διαβασθεί με πατρικές ευχές από τον Πρωτοσύγκελο της ημετέρας Ιεράς Μητροπόλεως. Σχολιάστε σεμνά.